Willy van der Westen lid van verdienste van MNC

Vrijdag 8 april werd Willy van der Westen benoemd tot lid van verdienste. Dit vond plaats in het zwembad in aanwezigheid van haar geliefde jeugdige poloërs en mensen van de vereniging die met haar hebben samengewerkt.

Willy is al 50 jaar actief voor vereniging. Een ongelooflijk lange staat van dienst.
Al die jaren gaf ze zwemles en volgde ze cursussen. In 1986 opleiding tot zwemleider A, in 1988 zwemleider B. Ze is ook al die tijd bevoegd geweest als examinator voor diplomazwemmen. In 2018 heeft ze nog de cursus gevolgd voor de licentie van MNC om diploma’s te mogen afnemen. Lange tijd was ze lid van de commissie elementair zwemmen en ook enkele jaren voorzitter.
Naast het leszwemmen is zij al tientallen jaren waterpolotrainer van de jongste kinderen. De ik-polo en soms de pupillen. Vele Dames-1 en Heren-1 spelers hebben van Willy de eerste technische en tactische lessen gehad. Daarbij wist ze de sfeer bij de jeugd goed te houden met altijd een positieve noot voor iedereen.

Collega’s zijn het volmondig met elkaar eens dat Willy een fijne lesgeef collega is die kritisch mee durft te kijken en feedback kan ontvangen en geven.

Afgelopen vrijdag ging er daarom een luid gejuich op onder de vele aanwezige jeugdigen toen we Willy in het zonnetje zetten als Lid van Verdienste van onze club.

Willy je bent een kanjer en we zijn ontzettend trots op je.

Bestuur MNC Dordrecht

Willy met de jeugd die ze op dit moment traint