Laatste nieuws

Update Coronavirus (16-10)

In verband met het Coronavirus heeft ook MNC Dordrecht vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van zwemlessen, trainingen en wedstrijden. Wij houden de actuele situatie rond het Coronavirus in de gaten en laten ons adviseren door de KNZB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Via dit bericht informeren wij over … Lees verder Update Coronavirus (16-10)

Regels binnen de Sportboulevard en zwemzaal

Zoals gewend: thuis reeds zwemkleding aan doen.De hal en gangen van de Sportboulevard zijn een doorstroomlocatie. Het is verplicht om een mondkapje te dragen (iedereen ouder dan 13 jaar). Mondkampjes zijn voor 80 cent te koop in de hal.Het mondkapje mag pas af zodra je het water in gaatEr kan niet worden gewacht in de … Lees verder Regels binnen de Sportboulevard en zwemzaal

Waterpolotrainingen voor senioren per 19-10

Voor seniorenteams is het mogelijk te trainen, waarbij de volgende aanwijzingen moeten worden opgevolgd. Let op, dit bevat een aantal aanscherpingen ten opzichte van de afgelopen periode.

Trainingstijden

Ga uit van het meest recente schema voor de trainingen. Dat wordt verspreid naar de aanvoerders en wordt ook geplaatst op de MNC website.

De begin- en … Lees verder Waterpolotrainingen voor senioren per 19-10

Waterpolotrainingen tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie gelden aangepaste trainingstijden.

Vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid zijn deze nog eens extra aangepast, zodat we toch kunnen blijven trainen in deze tijd.

De maatregelen zijn verschillend voor jeugd en voor senioren. Neem ze goed door en houd je eraan!

Bekijk hier de trainingstijden

Leszwemmen gaat door

Met aangepaste regels

Helaas zijn wij genoodzaakt ook tijdens de zwemlessen strengere maatregelen te treffen. Deze maatregelen achten wij nodig om onnodige besmettingen te voorkomen.

In aanvulling op de algemene regels (zie onze website) gelden bij elke zwemles vanaf 16 oktober 2020 de volgende regels:

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het dragen … Lees verder Leszwemmen gaat door