Laatste nieuws

Brigitte Sleeking flikt het met Oranje

Lees verder Brigitte Sleeking flikt het met Oranje

IJzersterke opmars van Dordtse zwemster Kim Busch moet leiden naar Olympische medaille

Bron: www.rijnmond.nl

Kim Busch is de laatste maanden bezig aan een ijzersterke opmars in het zwemmen. De Dordtse kwalificeerde zich in december in Rotterdam voor de Olympische Spelen en zwom een week later in Eindhoven een wereldrecord. Dit deed zij in de estafetteploeg met onder andere drievoudig Olympisch kampioene Ranomi Kromowidjodjo.

In die estafette komt … Lees verder IJzersterke opmars van Dordtse zwemster Kim Busch moet leiden naar Olympische medaille

Lockdown verlengd t/m 9-2

Beste leden,

Op 12 januari 2021 heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de lockdown met drie weken wordtverlengd. Dat betekent dat het zwembad in ieder geval tot en met 9 februari gesloten zal zijn,waardoor in ieder geval tot en met die datum al onze trainingen, wedstrijden en zwemlessen niet door kunnen gaan.

Het is altijd … Lees verder Lockdown verlengd t/m 9-2

Update Coronavirus (13-01)

In verband met het Coronavirus heeft ook MNC Dordrecht vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van zwemlessen, trainingen en wedstrijden. Wij houden de actuele situatie rond het Coronavirus in de gaten en laten ons adviseren door de KNZB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Via dit bericht informeren wij over … Lees verder Update Coronavirus (13-01)

Bericht van het bestuur

Beste leden,

Allereerst willen wij onze dankbaarheid uiten richting alle vrijwilligers die zich, ondanks alle beperkingen van de afgelopen maanden, zich waar mogelijk tomeloos bleven inzetten voor onze afdelingen, in welke zin dan ook. Wij hebben daar veel respect voor.

Helaas heeft ook onze vereniging in deze bijzondere tijd te maken met ingrijpende maatregelen in … Lees verder Bericht van het bestuur