Laatste nieuws

Fibby zwemmen

Aanstaande woensdag 18.00-19.00 introductie cursus Fibby zwemmen, voor ouders met kinderen van 2-5 jaar die nog geen zwemles hebben.Fibby is een drijfhulpmiddel en deze cursus is bedoeld voor het watervrij worden en een goede basis voor het leszwemmen bij MNC Dordrecht hierna.

Heeft u interesse om deel te nemen mail dan naar: Continue reading Fibby zwemmen

Vrijwilligers en sponsoren: bedankt!

Het seizoen zit er weer op. Achter de schermen wordt alweer enige tijd druk gewerkt aan het volgende seizoen. Zo is de vereniging 12 maanden per jaar volop bezig. Het is eigenlijk een klein bedrijf. Een bedrijf dat gerund wordt door tientallen vrijwilligers die soms dagelijks met hun sport bezig zijn. Niet alleen in sportief … Continue reading Vrijwilligers en sponsoren: bedankt!

Zomerperiode 2024 bij MNC

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat de trainingsmogelijkheden weer worden aangepast.

De laatste zwemlessen zijn op vrijdag 12 juli 2024. Voor het waterpolo is het die vrijdag vrijzwemmen volgens onderstaande schema:

19:20-20:15Wedstrijdbad ondiepVrijzwemmen jeugd20:15-21:15Wedstrijdbad ondiepVrijzwemmen senioren21:15-22:30Wedstrijdbad ondiepSelectie H

Vanaf dan start de zomerperiode en geldt tot en met zondag 25 augustus het … Continue reading Zomerperiode 2024 bij MNC

Lesgevers gezocht

Gezocht: inval lesgever snorkelen voor de vrijdag

Voor onze snorkelgroep op vrijdag 18.00-18.40 uur wedstrijdbad, zijn wij dringend op zoek naar een lesgever om in te vallen als de vaste lesgever er niet is. Dit zal tenminste de gehele maand juni zijn ieder jaar en verder zo nu en dan gedurende het seizoen nog een aantal … Continue reading Lesgevers gezocht

Diplomazwemmen in juni

Het volgende diploma zwemmen voor A-B-C en zwemvaardigheid is op 26 en 28 juni.

De week ervoor, op 19 en 21 juni, is het proefzwemmen.

We wensen alle examenkandidaten veel succes!