Laatste nieuws

Inning van wedstrijdbijdragen gestopt

Definitieve regeling KNZB nog niet duidelijk

Vanaf juni wordt de inning van de wedstrijdbijdrage waterpolo seizoen 2020-2021 gestopt. De wedstrijdbijdrage wordt geïnd voor badhuur wedstrijden en verplichte afdrachten aan de KNZB.

In het begin zijn er enkele wedstrijden geweest maar daarna is de competitie gestopt. De KNZB heeft definitief bepaald dat de lopende competities niet … Lees verder Inning van wedstrijdbijdragen gestopt

Heropening clubhuis op 9 juni

Zoals al was aangekondigd in de persconferentie van de Minister-President van 28 mei jl. mogen de sportkantines weer open. Uiteraard geldt dat dus ook voor ons eigen clubhuis!

Vanaf aankomende woensdag, 9 juni, zal het clubhuis weer open zijn op de clubavonden woensdag en vrijdag. Helaas gelden er nog wel beperkende maatregelen en richtlijnen. Deze … Lees verder Heropening clubhuis op 9 juni

Nieuwe tijden waterpolotrainingen per 6-6

Met de nieuwe verruimingen vanaf 5 juni biedt dit ook weer meer mogelijkheden om te trainen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het water zijn daarom de trainingstijden aangepast totaan de zomervakantie (11 juli)

Daarbij is rekening gehouden met de regels die zijn gesteld.Er gelden 2 protocollen:

Protocol Waterpolotrainingen juni 2021 jeugdLees verder Nieuwe tijden waterpolotrainingen per 6-6

Update Coronavirus (07-06)

In verband met het Coronavirus heeft ook MNC Dordrecht vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van zwemlessen, trainingen en wedstrijden. Wij houden de actuele situatie rond het Coronavirus in de gaten en laten ons adviseren door de KNZB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Via dit bericht informeren wij over … Lees verder Update Coronavirus (07-06)

Donateurzwemmen ook weer mogelijk (update 21-5)

In tegenstelling tot eerdere berichten is het donateurzwemmen toch mogelijk op zowel de woensdag als op de vrijdag. Op de volgende tijdstippen hebben donateurs van MNC Dordrecht de mogelijkheid een half uur te zwemmen:

Woensdag: 19.15 – 19.45 uurVrijdag: 19.45 – 20.15 uur

Beide activiteiten vinden plaats in het doelgroepenbad.

Let wel: deze tijdstippen kunnen … Lees verder Donateurzwemmen ook weer mogelijk (update 21-5)