Laatste nieuws

Deze week is het weer diploma zwemmen

Komende woensdag- en vrijdagavond vindt er in het wedstrijdbad weer het diploma zwemmen plaats.We wensen alle kinderen veel succes bij het afzwemmen.

Voor de kinderen die niet afzwemmen voor hun diploma, gaan de zwemlessen gewoon door.

Lesgevers MNC Dordrecht

Aankondiging Algemene Ledenvergadering (update)

Helaas lukt het niet om alle benodigde informatie op 29 november gereed te hebben. Het bestuur kiest voor zorgvuldigheid boven snelheid. Daarom wordt de ALV verplaatst naar maandag 19 december 2022 in het Clubhuis vanaf 19.30 uur.

Agendapunten zullen onder andere zijn jaarcijfers 2021, begroting en contributievoorstel 2023, jaarverslagen en bestuurswisselingen.

Één week voor de … Lees verder Aankondiging Algemene Ledenvergadering (update)

Trainingsoverzicht vakanties beschikbaar

Voor de vakanties gelden afwijkende trainingsmogelijkheden bij het waterpolo.

Het overzicht hiervan is nu beschikbaar op de site.

Dit schema geldt als eerste bij de komende herfstvakantie van 22 t/m 30 oktober.Op zondag 30 oktober kan er dus wel weer regulier getraind worden en is ook het baby- en peuterzwemmen er weer.

MNC in de spotlights op site van de KNZB

Op de site van de KNZB staat een uitgebreid artikel over MNC Dordrecht en hoe we, samen met de KNZB, de toekomst van de activiteiten in het water vorm gaan geven. Lees hieronder de integrale tekst van het artikel.

MNC JeugdafdelingMNC heeft in haar verenigingsplan aangegeven een algehele jeugdafdeling te willen … Lees verder MNC in de spotlights op site van de KNZB

Nieuwe voorzitter van de waterpolocommissie

Martijn van der Put heeft het voorzitterschap van de waterpolocommissie opzich genomen. Hij volgt Chris Geurts op die de afgelopen 6 jaren dezefunctie heeft vervuld.

Bij de volgende Algemene Ledenvergadering zal Chris ook formeel afscheidnemen van het bestuur en hoopt Martijn tot het bestuur toe te treden.

Daarnaast zijn er enkele andere wijzigingen in samenstelling … Lees verder Nieuwe voorzitter van de waterpolocommissie