Laatste nieuws

Update Coronavirus (23-3)

In verband met het Coronavirus heeft ook MNC Dordrecht vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van zwemlessen, trainingen en wedstrijden. Wij houden de actuele situatie rond het Coronavirus in de gaten en laten ons adviseren door de KNZB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Via dit bericht informeren wij over … Lees verder Update Coronavirus (23-3)

Bericht van het bestuur

Beste Leden,

Een goede week geleden waren we met z’n allen nog volop aan het sporten. Inmiddels heeft het Corona Virus ons genoodzaakt tot sociaal isolement en is het noodzakelijk om afstand tot elkaar te houden. Het is voor iedereen onzeker hoe lang deze situatie voortduurt.

Als bestuur hopen wij dat jullie en jullie dierbaren … Lees verder Bericht van het bestuur

Uitnodiging ALV 20 april

Beste leden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor de Algemene ledenvergadering (ALV) van MNC Dordrecht op maandag 20 april 19.30 uur.

Een definitieve agenda volgt nog, maar de volgende punten zullen aan de orde komen:

Financieel verslag 2019begroting 2020jaarverslagenbestuurswisselingenCode blauwBeleidsplan 2020-2025

Houdt de datum vrij!

Namens het bestuur,Jan de WitSecretaris

Tot en met 6 april geen activiteiten

Reguliere MNC trainingen, wedstrijden en leszwemmen gaan niet door in de Sportboulevard te Dordrecht tot en met 6 april. Het clubhuis is ook tot die datum gesloten. Hiermee volgen wij de richtlijn die door het kabinet, het RIVM en de KNZB is afgevaardigd.

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM … Lees verder Tot en met 6 april geen activiteiten

24 maart geen WL-wedstrijd NED-GRK

Vanuit de KNZB hebben wij het bericht gekregen dat de FINA heeft besloten alle World League wedstrijden uit te stellen omwille van de ontwikkelingen omtrent Covid-19. De FINA heeft besloten alle World League wedstrijden uit te stellen tot na de zomer van 2020.Een tegenslag voor het Nederlands waterpoloteam en ook voor MNC Dordrecht als medeorganisator … Lees verder 24 maart geen WL-wedstrijd NED-GRK