Topweek voor het nationale en lokale waterpolo

Oranje dames Europees kampioen

Zaterdag 13 januari 2024 zal bij veel waterpololiefhebbers een warm plekje in hun herinnering innemen. Voor ruim 2500 enthousiaste supporters; voor het overgrote deel met een oranje outfit, wisten de Nederlandse dames, met in hun gelederen de ons wel bekende Brigitte Sleeking, de Europese titel in de wacht te slepen. In een enerverende wedstrijd werd het in de slotseconden 8-7.

MNC valt in de prijzen bij Dordtse Sportuitblinkers 2023

Woensdag 17 januari werden in het Energiehuis in Dordrecht de prijzen voor de Dordtse Sportuitblinkers 2023 uitgereikt. Het zal niemand verbazen dat daarbij Brigitte Sleeking is uitgeroepen tot Sporter van het jaar 2023. Omdat Brigitte al weer op weg is naar de voorbereiding voor het komende WK in Doah volgende maand, heeft haar moeder, Karin Hufkens, de prijs voor haar in ontvangst genomen.

Maar dat was niet het enige succes voor MNC Dordrecht, want naast de nominaties voor Linde Haksteen en Jette Botermans (talent van het jaar) en Branko Mitrovic (coach van het jaar), wisten de waterpolomannen van MNC Dordrecht Heren 1 de titel Sportploeg van het jaar 2023 in de wacht te slepen. De jury was zeer onder de indruk dat het team vanuit de eigen geledingen samen het hoogste nationale platform heeft weten te bereiken.

MNC Dordrecht is trots op haar leden en feliciteerd ook de andere winnaars met hun geweldige prestaties!

Ook zo enthousiast geworden hierdoor?
Kom waterpolo uitproberen!

Je mag een maand lang gratis meetrainen om te kijken of het bij je past. Vul snel het kennismakingsformulier in of neem contact op via jeugdwaterpolo@mncdordrecht.nl (jeugd) of polocommissie@mncdordrecht.nl