Lesgevers gezocht

Gezocht: inval lesgever snorkelen voor de vrijdag

Voor onze snorkelgroep op vrijdag 18.00-18.40 uur wedstrijdbad, zijn wij dringend op zoek naar een lesgever om in te vallen als de vaste lesgever er niet is. Dit zal tenminste de gehele maand juni zijn ieder jaar en verder zo nu en dan gedurende het seizoen nog een aantal avonden welke je ruim van tevoren weet.

Lijkt het je wat om les te geven aan onze enthousiaste kinderen, maar wil je niet het hele seizoen? Dan is dit misschien de perfecte kans voor jou!

De snorkelkinderen hebben al een diploma A, B en C, wat betekend dat ze behoorlijk kunnen zwemmen en jij je creatieve hart op kan halen om met hen aan de slag te gaan.

Natuurlijk regelen wij de snorkelvereisten en relevante materialen. Als jij jouw enthousiasme en gezelligheid meeneemt komt het helemaal goed!

Elke avond dat je les geeft krijg je van ons 1 hapje en 1 drankje in de kantine.

Gezocht: lesgever zwemvaardigheid voor de woensdag

Voor onze groep leskinderen die het zwemvaardigheidsdiploma willen behalen zijn wij op zoek naar een nieuwe lesgever/ nieuwe lesgevers.

Op woensdagavond wordt er les gegeven aan de zwemvaardigheidsgroep van 18.20-19.00 uur. De kinderen voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3 liggen bij elkaar, maar krijgen waar nodig aparte/aangepaste opdrachten.

Natuurlijk regelen wij dat jij weet aan welke eindeisen de kinderen moeten voldoen en wordt je in het begin begeleid zodat je weet hoe we momenteel deze lessen vorm geven. Maar zeker mag jij daar ook jouw eigen visie op los laten!

Elke avond dat je lesgeeft krijg je van 1 hapje en 1 drankje in de kantine.