Algemeen

Leszwemmen

Voor jonge zwemmertjes hebben wij een grote afdeling leszwemmen waar je vrijwel ieder zwemdiploma kunt behalen. Na het behalen van je zwemdiploma’s kun je doorstromen naar IK-Zwem en/of IK-Polo, waar het zwemmen en/of waterpolo spelenderwijs wordt bijgebracht.

Wedstrijdzwemmen

Onze zwemafdeling kan zich meten met de top verenigingen van Nederland. Dit is onder andere te danken aan het professionele kader, de uitgebreide trainingsfaciliteiten en een goede sponsoring. Ook de toernooien die vereniging organiseert, trekken toppers uit heel Nederland.

Waterpolo

Tenslotte hebben wij een grote waterpoloafdeling . MNC Dordrecht is één van de grootste waterpoloverenigingen in Nederland. We zijn met onze teams vertegenwoordigd op alle niveaus, zowel bij de jeugd als de senioren. De jeugdafdeling behoort met ongeveer 15 teams tot de top drie verenigingen van Nederland. Je kunt al komen beginnen als je je diploma B hebt gehaald in onze ‘Ik Polo’-groep. Vanaf ongeveer 9 jaar kun je competitie gaan spelen. Er is voor iedere waterpolospeler wel een passend team te vinden.

Het zwembad

Voor het uitoefenen van alle zwemactiviteiten hebben wij een 50 meterbad tot onze beschikking. Dit zwembad, onderdeel van de Sportboulevard Dordrecht, is centraal gelegen in Dordrecht en ligt voor bezoekers direct naast de snelweg N3.

Ons clubhuis

We zijn in het bezit van een eigen clubhuis. Het is gelegen op de 1e verdieping en biedt uitzicht op het wedstrijdbad. Als je vanuit de centrale hal links bij de lift de trap op gaat en dan om de lift heen loopt is er in de lange muur een dubbele deur, waardoor je naar de clubhuizen kunt. Ons clubhuis is de eerste deur links.