Uitnodiging voor alle (oud-)leden MNC Dordrecht, Merwede en Nautilus

Op zaterdag 3 september 2022 vieren we het 100-jarig jubileum van de georganiseerde zwemsport in Dordrecht. Op 30 augustus 1922 is namelijk Merwede opgericht. Vervolgens werd in 1958 Nautilus opgericht. Het huidige MNC Dordrecht is in 2000 ontstaan door de fusie van deze verenigingen.

We hebben een middag- en een avondprogramma waar iedereen welkom is om herinneringen op te halen en samen feest te vieren. Ook partners en kinderen zijn uiteraard van harte welkom.  

Het middagprogramma is van 13 uur tot 18 uur in het Wantijbad (Badweg 12, 3312 AB Dordrecht). Tijdens deze middag zijn er activiteiten voor de kinderen en is het bad beschikbaar voor iedereen die wil zwemmen, een balletje wil gooien of lekker wil spelen.

Om 16 uur is het tijd voor de officiële handelingen. We hopen dat ook de burgemeester van Dordrecht daarbij aanwezig is om het glas met ons te heffen. De middag wordt om 18 uur afgesloten.

Vanaf 20.30 uur is er in en rond het MNC clubhuis (Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht) een knallend feest. In het clubhuis kan gedanst worden op muziek verzorgd door een DJ. In de DRB kantine is er ruimte om lekker bij te kletsen en herinneringen op te halen. Het feest duurt tot 0.30 uur.

De entree voor deze feestelijke dag is € 5,00 per persoon. Je ontvangt daarvoor 2 consumptiemunten en enkele mooie herinneringen aan dit bijzondere jubileum.

In verband met de catering willen we weten of je komt.
We vragen je het entreegeld over te maken op rekeningnummer
NL42 ABNA 050 813 4013 ten name van MNC Dordrecht onder vermelding van Eeuwfeest.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Entree betalen aan de poort is nog wel mogelijk.

Samen maken we er een mooie feestdag van. Tot ziens op 3 september !