Veel dank voor Gerard Agterdenbos bij afscheid

Afgelopen zaterdag hebben wij afscheid genomen van Gerard Agterdenbos als hoofdcoach van MNC Zwemmen. Nadat hij bijna 35 jaar geleden is begonnen als trainer van Nautilus, is nu het moment aangebroken om na heel veel trainingen en wedstrijden het wat rustiger aan te gaan doen in de zwemsport.

In zijn speech memoreerde hij naar heel veel leuke en dankbare momenten. Uiteraard had dat allemaal niet kunnen gebeuren zonder de steun van het thuisfront, in het bijzonder zijn vrouw Daniëlle, maar ook het geweldige team aan trainers, ouders, vrijwilligers, zwemcommissie en bestuur en natuurlijk alle zwemmers en zwemsters van MNC Dordrecht. Zij hebben als team de afgelopen decennia vele sportieve successen geboekt, waaraan Gerard zijn duidelijke steen heeft bijgedragen.

De laatste training met vooral onderlinge wedstrijden was gestart met een goed ontbijt en werd afgesloten in het clubhuis. Daar werden Gerard en Daniëlle flink in het zonnetje gezet door bestuur, commissie, ouders en zwemmers. Als kers op de taart werd Gerard benoemd tot lid van verdienste van MNC Dordrecht.