Herinnering Tevredenheidsonderzoek Sportboulevard Dordrecht

Vanuit de gemeente Dordrecht en Optisport is het verzoek gekomen om alle leden te vragen om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen.

Dit kan door te klikken op deze link en maak tevens kans op één van de genoemde prijzen.

UPDATE 23-09: Inmiddels hebben al veel mensen de enquête ingevuld, maar om echt representatief te zijn heeft men nog meer reacties nodig.
Heb je de enquête nog niet ingevuld? Doe dit dan alsnog!

Bekijk hieronder de uitnodiging:

Beste sporter,

Sinds de opening van de Sportboulevard Dordrecht eind 2010 zijn inmiddels ruim 5 jaar verstreken. Jaren waarin jij, als sporter, gebruik hebt gemaakt van de faciliteiten en dienstverlening in het moderne sportcomplex.

De gemeente Dordrecht en Optisport hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en willen daarom inzicht in de tevredenheid onder bezoekers van de Sportboulevard. Onderzoeksbureau Right Marktonderzoek verricht hiertoe een onafhankelijk onderzoek. We vinden jouw mening erg belangrijk en nodigen je dan ook uit om jouw mening met ons te delen. Als je een jeugdlid bent, dan kun je uiteraard ook meedoen. Je kunt de vragenlijst dan invullen met je vader of moeder. Op geen enkele wijze is voor de gemeente Dordrecht en Optisport te herleiden wie welke antwoorden heeft gegeven.

Invullen vragenlijst
Bij het klikken op ‘Start vragenlijst’ hieronder, kom je op de webpagina van Right Marktonderzoek terecht, waar je de vragenlijst kunt invullen. Dit neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag. Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 30 september 2016.

 

Klik hier om de vragenlijst te starten.

Doe mee en win
Als dank voor deelname maak je kans op één van de volgende, sportieve prijzen:

  • 1 van de 3 cheques van € 100,- te besteden in de Sportboulevard Dordrecht.
  • 2 VIP arrangementen bij het EK korfbal op 30 oktober 2016 in de Sportboulevard Dordrecht.
  • Een verzorgd, sportief kinderfeestje met mascotte Luuk.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst of het invullen, dan kun je contact opnemen met de projectleider van Right Marktonderzoek (ileenders@rightmarktonderzoek.nl of 038-4212185).

Bij voorbaat dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Gemeente Dordrecht en Optisport


De onderzoeksresultaten worden door Right Marktonderzoek nooit op persoonsniveau teruggekoppeld. Onderstaande link alleen gebruiken als de knop (Start vragenlijst) in dit bericht niet werkt: (U kunt de link kopiëren en in uw internetbrowser plakken)

http://www.rightonline.nl/v.asp?q=48090103