Sportlinked app nu voor iedere waterpolo liefhebber!

De app Sportlinked is de app voor elke waterpololiefhebber. Of je nu speler, trainer, familie of gewoon supporter bent. Iedereen heeft via de app inzicht in het wedstrijdprogramma, de uitslagen en statistieken. Download de app snel!

In augustus 2014 heeft Sportlink de app Sportlinked geïntroduceerd voor waterpolo. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma. Met het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) kan de vereniging het volledig wedstrijdverloop en de uitslag registreren op de tablet. Zo is het mogelijk om als speler, coach of official jouw eigen programma en statistieken te bekijken en/of de statistieken van jouw tegenstander. Het inloggen voor spelers, coaches  en officials kan d.m.v. een e-mailadres en wachtwoord. Dit e-mailadres dient overeen te komen met het e-mailadres dat ook in Sportlink Club geregistreerd is bij deze persoon.

Vanaf dit seizoen 2015/2016, is het ook mogelijk om als toeschouwer, ouders, familie en/of vrienden in te loggen en teams of personen te volgen. Hiervoor is alleen een emailregistratie nodig. De app is dus niet alleen voor spelers, coaches en officials, maar ook voor iedereen die een of meerdere teams wil volgen.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via: www.sportlinked.nl.

Voor alle ‘ins-and-outs’ van de app Sportlinked kunt u hier terecht!

Let op: Indien de gebruiker niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of er nog geen e-mailadres geregistreerd staat dient hij/zij contact op te nemen met zijn/haar vereniging.

Bron: KNZB.nl