RTC Dordrecht – Zwemmen

De gemeente Dordrecht faciliteert enkele Regionale Talent Centra, zoals Shortrack, Kunstrijden, IJshockey, Waterpolo en vanaf het komend seizoen 2021-2022 ook weer het Zwemmen.

Dat betekent extra financiële ondersteuning voor sporten die zich in de Regio Drechtsteden onderscheiden.

Het RTC Zwemmen wordt georganiseerd door MNC Zwemmen en maakt onderdeel uit van de Team NL Topsport Metropool, een samenwerkingsverband van de gemeenten Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. Voor het Zwemmen wordt daartoe samengewerkt met de OC’s van Den Haag en Rotterdam.
De Sportboulevard Dordrecht beschikt over een 50 meter bad, het Dordt Sport Talentcentrum (incl. huiskamer), een Performance Training Centrum en middels het Dalton Lyceum over een Topsport Talent School.
MNC Zwemmen is een ambitieuze sportvereniging en biedt haar leden uitstekende mogelijkheden aan om op hoog clubniveau te trainen (tot 14 uur per week) en aan wedstrijden deel te nemen.
Als RTC stelt zij haar faciliteiten ook beschikbaar aan enthousiaste zwemtalenten uit de Regio (Drechtsteden, Zuid-Holland Zuid, West Brabant en Zeeland) in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die hun passie nog meer inhoud willen geven.
Het aanbod en de voorwaarden staan vermeld in de onderstaande informatie voor het seizoen 21/22. Lijkt het jou wat en wil jij in aanmerking komen, stuur dan een mail naar info@mnczwemmen.nl

Download hier de flyer met bovenstaande tekst: