Ronic Poley Nieuwjaarstoernooi 2017

Beste MNC-ers,

We zijn het jaar 2016 begonnen met ons Nieuwjaarstoernooi. Wij kijken terug op een erg geslaagd weekeinde, met zo’n 80 teams die allemaal een sportief toernooi hebben gespeeld.

Graag bedanken wij alsnog alle MNC-ers die hun bijdrage hebben geleverd om het toernooi te doen slagen als scheidsrechter, barpersoneel, bonnen- en lotenverkoop, fotograaf, geluidsman of sponsor. Daarnaast is alle hulp bij de op- en afbouw van het bad, het bijhouden van scores en ook alle andere andere hand- en spandiensten zeer gewaardeerd.

poster-nieuwjaarstoernooi-2017We hebben van andere verenigingen veel positieve reacties gehad, en de aanmeldingen voor volgend jaar stromen al binnen! We kunnen jullie dan ook mededelen dat het 3e opeenvolgende Ronic Poley MNC Nieuwjaarstoernooi plaats zal vinden op zaterdag 7 en zondag 8 januari 2017.
Op zaterdag spelen de E en D pupillen, en zullen ook de seniorenteams en de BJ1 hun wedstrijden spelen.
Op zondag spelen de overige jeugdteams van A, B en C hun wedstrijden. Helaas heeft een aantal teams dat weekeinde competitieverplichtingen, maar we zien hen graag op de feestavond zaterdag!

Denk je dat het iets voor jou is om mee te doen in de organisatie van dit geweldige evenement? Laat het ons weten, want vele handen maken licht werk. Spreek ons aan of mail naar toernooi@mncdordrecht.nl

De MNC Nieuwjaarstoernooicommissie 2017:
Lara, Rianne, Karin, Chris, Hans en Lieuwe