Programma Vissentoernooi 2017

Komende zaterdag is het Vissentoernooi, waar we het jaar gezellig en sportief afsluiten.

Er zijn erg veel aanmeldingen binnengekomen. Liefst 17 volledige teams zijn aangemeld, en daarnaast zijn er nog 5 teams geformeerd van de individuele aanmeldingen. In totaal verwachten we ongeveer 250 deelnemers !

Hier vindt je de teamindeling, bad-indeling en het schema . De teams die zich hebben opgegeven hebben allemaal een contactpersoon. Deze ontvangt deze mail en wordt gevraagd de andere teamleden in te lichten. Die teamleden zijn dus niet allemaal vermeld.

Ieder team speelt 4 wedstrijden en zal er ook 2 fluiten en de stand bijhouden. Regel dat onderling en zorg voor de zekerheid zelf voor een fluitje !

Capjes worden per veld verzorgd voor de niet- poloers. Graag deze caps na de wedstrijd weer bij hetzelfde veld aan het volgende team geven.

De wedstrijden duren bruto 13 minuten. Daarna wissel en meteen beginnen.

Vanaf 15 uur willen we opbouwen, de vraag is of er een aantal mensen voor 15 uur aanwezig kunnen zijn om mee te helpen. De rest van de teams graag vanaf 15.15 aanwezig.

Het is goed denkbaar dat er nog mensen komen die zich niet hebben opgegeven. Deze mensen kunnen zich aansluiten ben teams met ruimte.

Het vissentoernooi is een MNC-familietoernooi. Plezier staat voorop, houd rekening met elkaar.

Ten slotte: Na afloop van het toernooi is er een loterij waarvan de opbrengst ten goede komt aan het trainingskamp van de jeugd.

Tijdens het toernooi zullen loten verkocht worden in de zwemzaal. De trekking zal in het clubhuis zijn.

Ik wens iedereen een gezellig en sportief Vissentoernooi toe.