Nieuws vanuit de PC

Trainingen:

  • Dinsdag 5 december kan er gewoon getraind worden.
  • Tussen Kerst en Nieuwjaar zullen er geen trainingen zijn. In de eerste week van januari geldt een aangepast schema, dat volgt later.

Toernooien

Op zaterdag 30 december zal er weer een vissentoernooi worden georganiseerd. Dit zal worden gehouden tussen 15.30 en 18.00 uur in ons zwembad.

We nodigen alle MNC leden uit om zich op te geven. Er zal in gemengde teams gespeeld worden met alle leeftijden door elkaar. Ook leuk voor ouders of andere geïnteresseerden. Je kunt je individueel opgeven, of met een hele familie. Ook kun je een team aanmelden. Een team bestaat uit 10 of meer leden met een mix van oud en jong, en ongeoefend en geoefend (minstens diploma B).

Meld je voor de kerst aan via vissentoernooi@mncdordrecht.nl.
Rond 27 december zal de indeling worden gemaakt en verspreid.

Op 6 en 7 januari zal het Ronic Poley MNC Nieuwjaarstoernooi worden gehouden. De toernooiorganisatie ziet graag dat alle MNC teams daar hun wedstrijden kunnen spelen. We zorgen voor voldoende tegenstanders van elk niveau.

Op zaterdag 6 januari spelen de DG en EG teams in de ochtend.
In de middag staan we stil bij het overlijden van Johan Hageman tijdens ons toernooi in 2017. Daarna spelen de senioren hun wedstrijden.

Op zondag 7 januari is het toernooi van de A, B en C jeugd.

Op zaterdag 6 januari zal de avond worden afgesloten met een spetterend feest.

Geen enkele activiteit  kan zonder vrijwilligers. Ook het toernooi kan mensen gebruiken die op de dagen zelf helpen bij de barbezetting, opbouw/ombouw van het bad en andere  hand en spandiensten.

Via https://www.mncdordrecht.nl/toernooi2018/ en de Facebookpagina van het toernooi zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen.