Leszwemmen tijdens de zomerperiode

Wanneer stoppen en beginnen we?

De zomer nadert, dat betekent ook een aangepast vakantierooster. De laatste zwemles op de woensdag is op 5 juli en die op de vrijdag op 7 juli. De eerste lessen van het nieuwe seizoen zijn op woensdag 23 augustus en op vrijdag 25 augustus.

Tijdens zomerperiode

In de tussenliggende periode is er voor alle kinderen die bij MNC zwemles hebben op vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur vrij zwemmen in de Sportboulevard. Vrij zwemmen is dus mogelijk op de vrijdagavonden 14 juli t/m 18 augustus. Let op: de kinderen die nog geen diploma A hebben mogen op die avonden alleen in het doelgroepenbad zwemmen (dus niet in het diepe wedstrijdbad). De andere kinderen hebben de keuze: of in het doelgroepenbad of in het wedstrijdbad.

Alternatief programma

Op vrijdag 30 juni is er voor het diepe bad een alternatief programma. Dit in verband met een toernooi in het deel van het wedstrijdbad aan de zijde van het clubhuis. Het alternatieve programma vindt daarom plaats in het deel van het wedstrijdbad aan de zijde van de wedstrijdklok. Over het alternatieve programma is inmiddels afzonderlijk een informatiebrief uitgedeeld.

Gewoon zwemles

Op maandag 2 juli t/m vrijdag 7 juli organiseert Optisport de zwemavondvierdaagse. MNC doet hier niet aan mee. Wij benadrukken dat de lessen op woensdag 5 juli en vrijdag 7 juli gewoon door gaan!

Snorkelduiken

Op de woensdag wordt er op dit moment snorkelduiklessen gegeven. Wij werken er aan ook op de vrijdag het snorkelduiken (weer) aan te kunnen bieden. Bij voldoende interesse zullen wij in het nieuwe seizoen starten met een groep op de vrijdag (vanaf 18.00 uur). Minimum eis is dat diploma C in het bezit is. Je kunt je aanmelden voor het snorkelduiken door een e-mail te sturen naar leszwemmen@mncdordrecht.nl.

Wij wensen jullie een fijne zomer toe en hopen jullie eind augustus weer te verwelkomen!