Informatie Vissentoernooi 2018

De teamindeling en het wedstrijdschema voor het Vissentoernooi op 30 december is bekend. We starten om 2 uur en rond half 5 is de laatste wedstrijd afgelopen en ruimen we alles op.

In totaal zijn er 21 teams ingedeeld voor een sportieve middag. In de bijlagen vinden jullie de relevante informatie over de indelingen, wedstrijd- en fluitschema. Ieder team speelt 4 wedstrijden en is verantwoordelijk om er 2 te fluiten. De meeste teams spelen op hetzelfde veld, een aantal speelt verdeeld over twee velden.

Graag willen we het volgende nog vragen:
Voor de opbouw van de velden hebben we een aantal vrijwilligers nodig die vanaf ongeveer 13.30 de velden willen opbouwen. Zie de badindeling hieronder. We hebben twee velden in de lengte (onder scorebord) en twee in de breedte. 
Na afloop willen we natuurlijk nog even bij komen in het clubhuis. We zijn daarvoor op zoek naar een stuk of 5 mensen die na afloop van de wedstrijden mee willen helpen het clubhuis bemannen. 
Wil je meehelpen, geef dat dan even door via vissentoernooi@mncdordrecht.nl

Download hieronder de badindeling, de teamindeling, het wedstrijdschema voor veld 1 en 2, wedstrijdschema voor veld 3 en 4.

We zien jullie graag zondagmiddag in de sportboulevard.

Namens bestuur en polocommissie,
met vriendelijke groeten, 

Chris Geurts