Heropening clubhuis op 9 juni

Zoals al was aangekondigd in de persconferentie van de Minister-President van 28 mei jl. mogen de sportkantines weer open. Uiteraard geldt dat dus ook voor ons eigen clubhuis!

Vanaf aankomende woensdag, 9 juni, zal het clubhuis weer open zijn op de clubavonden woensdag en vrijdag. Helaas gelden er nog wel beperkende maatregelen en richtlijnen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juli aanstaande.

Voor iedere gebruiker/bezoeker van het clubhuis geldt nog steeds waakzaamheid. Daarom nogmaals het dringende verzoek van het bestuur om je aan de afspraken te houden:

  • Er mogen niet meer dan 50 personen in het clubhuis aanwezig zijn. (excl. barpersoneel)
  • Iedereen dient zich te bevinden op een zitplaats.
  • Er mogen max. 4 personen aan een tafel aanwezig zijn.
  • Volg zoveel mogelijk de aangegeven looproutes.
  • Niet meer dan 2 personen achter de bar.
  • Blijf thuis bij klachten. Ook als je milde klachten hebt is het belangrijk dat je de richtlijnen volgt en snel laat testen.
  • Houd 1,5 afstand van elkaar.
  • Houd je aan de hygiënerichtlijnen: was regelmatig je handen met zeep of desinfecteer met gel.

Verder worden bezoekers van het clubhuis geacht zich te registreren. Dit kan middels een QR-code of een registratieformulier. Het registratieformulier kun je in de daarvoor bestemde brievenbus deponeren welke bij binnenkomst rechts aan de muur hangt.

Registratieformulieren worden 14 dagen bewaard, enkel en alleen voor een eventueel contactonderzoek van de GGD. Na 14 dagen worden de registratieformulieren vernietigd.

Vrijwilligers die bardienst hebben worden verzocht om bij aanvang van de bardienst, de bar schoon te maken met desinfecterende spray. Tevens liggen er desinfecterende doekjes voor het schoonmaken van de Pin en kassaterminal.

De openingstijden zijn op woensdag vanaf 17:00 uur en vrijdag vanaf 18:00 uur. Voor het tijdslot van 20:00 uur tot en met 21:30 uur is het afhankelijk van welke waterpoloteams  trainen en beschikbaar zijn voor een bardienst. Uiterlijke sluitingstijd is 21:30 uur!

Na ruim 8 maanden is er weer meer mogelijk in ons clubhuis. Uiteraard is het nog beperkt, maar er is duidelijk een einde van de coronacrisis in zicht. Laten wij dan met z’n allen ervoor zorgen dat wij ons aan de bovenstaande maatregelen houden, zodat wij spoedig helemaal open kunnen zonder beperkende maatregelen.

Heel veel plezier en welkom terug in het vernieuwde clubhuis van MNC Dordrecht!