Dordtse PLUS steunt verenigingen en clubs

Dordtse PLUS Supermarkten stellen €75.000 beschikbaar voor verenigingen en clubs!

Als PLUS staan wij midden in de maatschappij. Niet voor niets zijn wij al 7 jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap hier in Dordrecht te ondersteunen.

Steuntje in de rug

Na een jaar vol beperkingen organiseren wij dit najaar een unieke spaaractie waarmee wij het verenigingsleven in Dordrecht een steuntje in de rug geven. Van maandag 6 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen!

Samen voor uw vereniging

U begrijpt: deze actie kan de kas van de Dordtse verenigingen en clubs spekken. En het mooie is dat u zelf bepaalt waaraan u het bedrag besteedt! Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die uw club of vereniging een warm hart toedraagt kan bij PLUS sparen. Hoe meer mensen u weet te activeren, des te hoger het sponsorbedrag voor uw club of vereniging!

Hoe werkt de actie?

  • Looptijd spaaractie: maandag 6 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m 45).
  • De klant ontvangt bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met unieke code.
  • De klant wijst actiecode(s) toe aan de club of vereniging van zijn keuze op een speciale website. Klik hier voor de pagina voor MNC Dordrecht
  • Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle deelnemende clubs en verenigingen.