Corrie Bosch overleden

Omdat we elkaar niet kunnen ontmoeten in het zwembad en ons clubhuis informeren wij jullie over het volgende.

Op dinsdag 21 december 2021 bereikte ons het trieste bericht dat Corrie Bosch, vrouw van Bart Janssen – al jarenlang trainer/coach bij het MNC waterpolo – is overleden. Op dinsdag 28 december zal de uitvaart van Corrie plaatsvinden. Vanwege de coronamaatregelen die op dit moment gelden, gebeurt dit in besloten kring.

Onze gedachten gaan uiteraard uit naar Bart, de kinderen en kleinkinderen en wensen hen heel veel sterkte in deze bijzondere en voor hen moeilijke periode.

De wens van Corrie was dat vanwege haar overlijden geen bloemen worden gekocht, maar dat een bedrag wordt gedoneerd aan het KWF. Wij roepen daarom al onze leden op een bedrag te doneren aan het KWF via Steun mensen met kanker | KWF Kankerbestrijding. Wij vragen jullie de bedragen van de eventuele (gedane) donaties vervolgens aan ons te mailen via voorzitter@mncdordrecht.nl. Ook kleine bedragen zijn zeer welkom. De donaties zullen anoniem worden verwerkt. Het totale bedrag zullen wij aan Bart bekendmaken.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als op de dag van de uitvaart van Corrie (alvast) een mooi totaal bedrag bekend kan worden gemaakt. Maar wij hopen in ieder geval uiterlijk 1 januari 2022 een gulle reactie van jullie te vernemen!

Bestuur MNC Dordrecht.