Bijzonder geslaagd eeuwfeest MNC

Zoals jullie weten en hopelijk bezocht hebben vierden wij 3 september 100 jaar georganiseerde zwemsport in Dordrecht.

In de middag begon het in het Wantijbad. Geholpen door fantastisch weer vonden er allerlei activiteiten plaats. Daar waren polowedstrijden, konden de kinderen in het water spelen en was er veel ruimte voor ontmoetingen. De burgemeester, voorzitter KNZB en onze voorzitter Johan zorgden met toespraken voor het officiële gedeelte. Daarbij werd MNC verrast met de uitreiking van de Koninklijke erepenning die wij voortaan op ons briefpapier en andere berichtgeving een plaats mogen geven. Een grote eer.

Voorzitter Johan Hol toont de koninklijke erepenning.
Burgemeester Wouter Kolff tijdens zijn toespraak
MNC-ers luisteren naar de toespraken

In de avond ging het feest door in de Sportboulevard. Het clubhuis was de plek om met DJ Bas de voetjes van de vloer te dansen. Bas complimenten, je zorgde voor een geweldige sfeer.
Bij de DRB kantine was een expositie ingericht met allerlei curiosa en foto’s uit het verleden. In de DRB kantine konden (oud) leden elkaar in een rustige omgeving ontmoeten. Vele MNC-ers die vroeger met elkaar de sport beoefenden ontmoetten elkaar daar.

De voetjes van de vloer met DJ Bas in ons Clubhuis
Meet en greet in de DRB kantine
Expositie in de DRB kantine

Het bestuur bedankt de organisatie van het eeuwfeest voor deze geweldige dag. Het moet een enorme inspanning zijn geweest maar alles liep uitstekend. Ook de vele vrijwilligers worden bedankt voor hun bijdrage. Denk aan sjouwen, bardienst, inkoop, muntenverkoop, inrichten en opruimen.

Het MNC bestuur