Bericht van de PC

Nieuwe samenstelling polocommissie

De eerste trainingen zijn weer achter de rug en ook de polocommissie is alweer druk in de weer.De waterpolocommissie van MNC is sinds deze zomer op een aantal posities veranderd.

Remco Verheij heeft de taak van voorzitter van de club opgepakt en Arjan Liefaard heeft zijn taken als herencoördinator overgedragen. Zowel Remco en Arjan hebben nu afscheid genomen van de polocommissie. Wij zijn blij dat we met een aantal nieuwe gezichten de taken weer hebben kunnen verdelen.
Na zes jaar voorzitter van de jeugdpolocommissie te zijn geweest heeft Chris Geurts de taak van voorzitter van de PC opgepakt. Rick Walker neemt de coördinatie van de jeugd over. Olger Rutte is het nieuwe aanspreekpunt voor de herenteams. De overige leden van de PC (met hun taken) zijn nog steeds Patricia Boiten (dames coördinator), Wies Crone (polosecretariaat), Loretta van Loo (secretaris), Marcel van der Hoek (materiaal) en Martijn van der Put (digitale aangelegenheden).

6-10: Workshop IVA voor bardiensten

Degenen die de polonieuws krijgen hebben het al kunnen lezen. Er wordt op 6 oktober een workshop ‘Instructie Verantwoord Alcoholgebruik’ georganiseerd voor iedereen die wel eens een bardienst draait. Het is voor de club van het grootste belang dat iedereen die wel eens een biertje taps deze instructie heeft gevolgd. Wij vragen daarom alle leden die deze IVA niet eerder hebben gevolgd zich hiervoor op te geven, want we willen graag dat we ook in de toekomst ons MNC clubhuis willen blijven behouden.

Een paar jaren geleden hebben vele MNC-ers al een IVA-cursus gevolgd in het oude clubhuis. Zij hoeven zich niet aan te melden. Iedereen die nog geen IVA-cursus heeft gevolgd, wordt verzocht zich aanmelden bij de barcommissie via Fred van Wijnen: f.wynen@upcmail.nl.

Namens de barcommissie alvast bedankt voor je medewerking.