CORONA MAATREGELEN ZWEMLES😷

Ons is gebleken dat het coronaprotocol onvoldoende duidelijk is voor wat betreft het brengen en halen van kinderen die zwemles hebben.

Ter verduidelijking: het is de bedoeling dat u uw kind enkele minuten voor aanvang van de zwemles in de zwemzaal brengt. Bij een stoel kunt u uw kind helpen met omkleden. U verlaat vervolgens het zwembad en het sportcomplex direct via de looproute.

Aan het einde van de lestijd haalt u uw kind op in de zwemzaal. Het is niet de bedoeling dat u wacht in de gang of in de zwemzaal, uw kind loopt direct met u mee. Samen volgt u de looproute naar de kleedcabines. Om contact met anderen te vermijden, vragen we u om samen met uw kind gebruik te maken van een kleedcabine.

Om bovenstaande vlot te laten verlopen, is het van belang dat u zeer kort voor aanvang en einde van de les het sportcomplex betreedt. Zo is het ook niet nodig dat u wacht in de gang.

Ook in de Sportboulevard is het dragen van een niet-medisch mondmasker verplicht per 1 december 2020. We danken u alvast voor uw medewerking.

Vragen? Stel ze hieronder of stuur een chatbericht. Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.