Routebeschrijving

Het zwembad en ons clubhuis bevinden zich in de Sportboulevard Dordrecht. Hieronder staan het adresgegevens en wat aanvullende informatie over de locatie.

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
Kaart_Sportboulevard_DordrechtDe ingang van het parkeerterrein is aan de Overkampweg (tussen de randweg N3 en de rotonde met de Karel Lotsyweg). Daarnaast is het ook mogelijk om in de parkeergarage van de Sportboulevard te parkeren. de ingang daarvan bevindt zich aan de Amnesty Internationalweg (dit is aan de andere kant van de Sportboulevard dan het parkeerterrein buiten.

Klik hier voor een grotere kaart (Google Maps).

Parkeren bij de Sportboulevard is niet gratis.

Mocht uw navigatiesysteem het adres niet kennen, maak dan gebruik van ons oude adres:
Karel Lotsyweg 29
3318 AL Dordrecht

Routebeschrijving

Vanaf A16 (Rotterdam/Breda):
Neem vanaf de A16 afslag 20 Randweg Dordrecht (N3) en volg de borden N3 richting Papendrecht. Neem de 2e afrit richting A. Schweitzer (ziekenhuis). Ga onderaan bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga direct weer rechtsaf het parkeerterrein van de Sportboulevard op (via de slagbomen).

Vanaf A15 (Gorinchem/Papendrecht):
Neem vanaf de A15 afslag 23 Papendrecht / Dordrecht en volg de borden N3 richting Dordrecht. Ga de brug over en neem daarna de 3e afrit richting A. Schweitzer (ziekenhuis). Ga onderaan bij de verkeerslichten linksaf onder het viaduct door en ga rechtsaf het parkeerterrein van de Sportboulevard op (via de slagbomen).