MNC na zwemdiploma B en C

Wie zijn wij?

MNC Dordrecht is een gezellige ambitieuze vereniging in o.a. het wedstrijdzwemmen en waterpolo. Uw kind kan doen aan breedtesport, maar kan ook zijn/haar talenten ontwikkelen in de wedstrijdsport en uiteindelijk doorstromen naar de topsport. Ons hoog gekwalificeerde kader staat klaar om uw kind met veel enthousiasme nieuwe vaardigheden aan te leren. Daarbij staat plezier in samen sporten voorop.

Wedstrijdzwemmen

De wedstrijdzwemafdeling MNC Dordrecht heeft de accreditatie Eon Talent Centrum van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) verworven. Deze accreditatie betekent dat MNC Dordrecht een van de sterkste verenigingen in de regio is en nauw samenwerkt met de KNZB. We beschikken over goede faciliteiten, zoals een 50-meter bad, (hoog)gekwalificeerd ervaren kader, landtraining en veel trainingsuren. Goede zwemmers kunnen doorstromen naar het Regionaal trainingscentrum (RTC). Vanaf het begin staat plezier in zwemmen en de individuele ontwikkeling van uw kind centraal. En dat blijft zo op elk niveau waarop uw kind zwemt.

Waterpolo

De waterpoloafdeling heeft een topsportprogramma waardoor hier ook extra faciliteiten aanwezig zijn. Zo is er voor de (polo)talenten o.a. een medisch team aanwezig om blessures snel te behandelen en schoolbegeleiders hebben nauw contact met scholen om extra trainen onder schooltijd mogelijk te maken. Ook de polo heeft, naast de top, teams op lagere klassen in de breedtesport spelen. Het resultaat ziet u terug in het niveau van onze beste zwemmers waaronder Nederlands (jeugd) kampioenen, onze deelname op het hoogste competitie niveau en ook poloteams in de hoofdklasse.

Vind je zwemmen of polo heel erg leuk en is het echt iets voor jou? Ben jij de volgende Pieter van den Hoogenband of Danielle de Bruijn? Vul dan het kennismakingsformulier in en kom een keer bij ons proefzwemmen!