100 jaar zwemsport in Dordrecht

Dit jaar viert MNC Dordrecht een bijzonder jubileum want op 30 augustus 1922 is Merwede opgericht. Dit jaar is het dus 100 jaar geleden dat de georganiseerde zwemsport in Dordrecht is begonnen. Dit heuglijke feit vieren we met leden en oud-leden van MNC, Merwede en Nautilus op zaterdag 3 september 2022. Houd deze datum vrij in jullie agenda’s en geef de datum door aan oud-leden die je spreekt.

In de middag zijn er activiteiten in het Wantijbad tussen 13 en 18 uur. In de avond zal een spetterend feest zijn in ons clubhuis in de Sportboulevard. Binnenkort volgt meer informatie over het programma en aanmelden voor deze dag.

De voorbereidingen voor de activiteiten op die dag zijn gestart door een werkgroep die bestaat uit Romilde de Bruyn, Margrieta Korteweg, Maranne van der Linden, Chris Geurts, Kim Jovanovic en Jan de Wit.
Heb je informatie die interessant is voor de organisatie of wil je ook meehelpen in de organisatie, spreek dan een van ons aan in het clubhuis of stuur een bericht aan eeuwfeest@mncdordrecht.nl. We houden de leden op de hoogte houden als er nieuws is